collega’s

Angelique Martens
communicatie

“In mijn functie zorg ik er elke dag voor dat mensen meer verse groenten gaan eten; super interessant! Dit doe ik in de rol van communicatiemedewerker. Samen met het communicatieteam ben ik verantwoordelijk voor de on- en offline-communicatie van Growers United. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe marketingactiviteiten en communicatiemiddelen. Met als doel: consumenten bewust gezonder laten eten.”

ondernemende
telers“Growers United stimuleert het om te groeien binnen de organisatie en kijkt samen met jou naar een persoonlijk groeiplan. Elke dag is het opnieuw passen en meten om te zorgen dat ik mijn aubergines voor de beste prijs en zo vers mogelijk kan verkopen. Dat kunnen best hectische ochtenden zijn. Eigenlijk kan je wel zeggen dat ik de spin in het web ben. Aan de ene kant heb ik het contact met de telers en aan de andere kant heb ik dagelijks contact met onze klanten. Die dynamiek en het snelle schakelen zijn echt kicken!”

Jeroen Prins
verkoper Aubergine

Tom Koot ondernemer
bij green diamonds

“De telers van Green Diamonds zijn echte vakmensen. In mijn vorige baan als productmanager komkommer bij Nunhems Zaden vloog ik de hele wereld over. Tot mijn ondernemersbloed sneller ging stromen en ik daarvoor wilde gaan. Ik wist dat ik bij Green Diamonds champions league zou kunnen spelen. Mooi dat ik de kans kreeg om me hier als ondernemer te ontwikkelen en te bewijzen. Ik heb die kans met beide handen gepakt.”

ondernemende
telers

“De belangrijkste taak van ons technische team is het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van onze verpakkingslijnen. Wij moeten ervoor zorgen dat de dagelijkse operatie gesmeerd loopt. Ons machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard. Daarnaast valt het onderhoud aan het gebouw, het intern transport en de logistieke systemen onder de werkzaamheden van de afdeling. We werken met het team keihard, maar met elkaar zorgen we ervoor dat het ook gezellig blijft op de werkvloer.”

Raymond Vanhoven
teamleider technische dienst

Luuk van Duijn
teeltmanager purple pride


“Na mijn HBO-opleiding Tuinbouw en Akkerbouw ben ik in het familiebedrijf van mijn vader Gebr. Van Duijn aan de slag gegaan. Ik ben als vakantiekracht begonnen en ben in de afgelopen jaren gegroeid naar de rol van Teeltmanager op twee van onze locaties. Elke dag ben ik bezig met het managen van de teelt. Ik moet ervoor zorgen dat we op een zo efficiënt mogelijke manier en zo hoog mogelijke productie behalen. Samen met collega’s probeer je zo optimaal mogelijk naar een resultaat toe te werken. Dat is elke dag een mooie uitdaging!”

“Nadat ik de orderwissels en de registratieformulieren heb opgehaald bij de operator, loop ik direct door naar mijn verpakkingslijn om deze te controleren. Zodra iedereen uit mijn team aanwezig is, starten we. De eerste medewerker van mijn team meldt zich al. Iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht; het loopt gesmeerd. De order is bijna klaar, dus ik kijk vooruit en zorg ervoor dat de volgende order direct door kan gaan. Om 14.00 uur is mijn dienst alweer voorbij. Ik ruim de werkplek op, zodat alles netjes is als de avondploeg komt. Tevreden ga ik naar huis, morgen is er weer een dag met nieuwe uitdagingen!”

ondernemende
telers

Paulina Fircowicz
machine operator

Frank Zeestraten
bedrijfsleider sweetPoint made

frank zeestraten

“Tijdens mijn stage ben ik al aan de slag gegaan bij SweetPoint. Daarna ben ik bij mijn ouders in het bedrijf gaan werken. Na twee jaar heb ik de keuze gemaakt, dat ik het bedrijf niet wilde overnemen en ben ik weer teruggegaan naar SweetPoint. Ik ben begonnen als meewerkend voorman en doorgegroeid naar de rol van bedrijfsleider op de teeltlocatie in Made. Ik moet ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt op de locatie: van administratie tot voorraadbeheer en klimaatregeling in de kas. Het is fantastisch om te zien hoe een klein plantje die je in november plaatst, uitgroeit naar een gezonde plant die gezonde voeding produceert. Elke dag ga je voor de beste kwaliteit voor jouw klanten!”