stages

stages

Ben je student (mbo, hbo, wo) en zoek je een boeiende stage of afstudeeropdracht? Growers United heeft mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen. Je kunt op ons hoofdkantoor en verpakkingscentrum in Maasdijk of De Lier aan de slag of bij een van onze teeltbedrijven. Geef je wensen en opleiding door aan Jessica, dan hoor je zo snel mogelijk van haar wat de mogelijkheden zijn.

header stages
bijbanen

bijbanen

Ben je op zoek naar een bijbaan op zaterdag, in de vakantie of zelfs doordeweeks? Stuur een mail met je naam, opleiding en hoeveel uren je per week kunt werken, naar Romy. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Ook onze teeltbedrijven zijn continu op zoek naar scholieren. Je verdient een goed uurloon en het werk is niet zwaar. Omdat je in teams werkt met andere scholieren en studenten is het altijd gezellig. Het fijne is dat je zelf kunt aangeven wanneer je wel en niet kunt werken.

Zoek hier naar een teeltbedrijf van Prominenttomaten bij jou in de buurt. Ook onze auberginetelers van Purple Pride werken graag met scholieren, kijk hier.

sanne kuyvenhoven,
stage marketing bij prominent

sanne

Ik ben Sanne Kuyvenhoven, 21 jaar en momenteel loop ik voor mijn opleiding Global Marketing & Sales stage bij Growers United. Ik richt mij daar vooral op de productgroep Prominent. Mijn stage is vanuit school gefocust op het meewerken binnen het marketingteam en hierin mijn steentje bij te dragen. Daarnaast voer ik een onderzoek uit om de organisatie te helpen. Het onderzoek wat ik uitvoer gaat over de branding van Prominent en de verschillende producten. Mijn dag begint met een marketingoverleg op maandag waarin alle lopende zaken worden besproken, zo is de nieuwe week gelijk duidelijk! Daarna ga ik gelijk aan de slag. Elke dag is anders, de afwisseling in werkzaamheden en de betrokkenheid vind ik erg leuk. Ook heb ik al veel nieuwe dingen geleerd en dit is uiteraard super belangrijk bij een stage!