stages

stages

Ben je student (mbo, hbo, wo) en zoek je een boeiende stage of afstudeeropdracht? Growers United heeft mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen. Je kunt op ons hoofdkantoor en verpakkingscentrum in Maasdijk of De Lier aan de slag of bij een van onze teeltbedrijven. Geef je wensen en opleiding door aan Jessica, dan hoor je zo snel mogelijk van haar wat de mogelijkheden zijn.

header stages
bijbanen

bijbanen

Ben je op zoek naar een bijbaan op zaterdag, in de vakantie of zelfs doordeweeks? Stuur een mail met je naam, opleiding en hoeveel uren je per week kunt werken, naar Jessica. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Ook onze teeltbedrijven zijn continu op zoek naar scholieren. Je verdient een goed uurloon en het werk is niet zwaar. Omdat je in teams werkt met andere scholieren en studenten is het altijd gezellig. Het fijne is dat je zelf kunt aangeven wanneer je wel en niet kunt werken.

Zoek hier naar een teeltbedrijf van Prominenttomaten bij jou in de buurt. Ook onze auberginetelers van Purple Pride werken graag met scholieren, kijk hier.

sanne kuyvenhoven,
van stagiair tot product marketeer

sanne

Ik ben Sanne Kuyvenhoven ik liep voor mijn opleiding Global Marketing & Sales in 2020/2021 stage bij Growers United. Ik draaide mee op de marketingafdeling en deed onderzoek naar de branding van Prominent en de verschillende producten van het tomatenmerk.

Mijn week begon altijd met een marketingoverleg op maandag waarin alle lopende zaken werden besproken. Zo wist ik waar iederee mee bezig was en wat opgepakt moest worden. Elke dag was anders. Die afwisseling en de betrokkenheid bij projecten vond ik tijdens mijn stage het allerleukste.

De samenwerking is zo goed bevallen, dat ik na het afronden van mijn studie bij Growers United in dienst ben gekomen als Product Marketeer. Waar een stage al niet goed voor kan zijn?! Nu ben ik dagelijks bezig met (nieuwe) verpakkingen en rassen. En analyseer ik met mijn collega’s van het Retail Marketingteam de markt. Samen maken we plannen hoe we onze groentes nog beter kunnen verkopen in het schap. Een superleuke baan!