ons verhaal

waar staan
wij voor

waar staan we voor

Growers United vindt dat verse groenten van de beste kwaliteit voor iedereen toegankelijk zouden moeten zijn. Met 600 ha is Growers United een van de grotere spelers in de productie, verpakken en verkoop van vruchtgroenten in Europa. Wij zijn een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring, waar iedere dag keihard wordt gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant: ‘Good food in good hands’. Daar staan wij voor!

ondernemende
telers

Veertig telers, echte familiebedrijven, die met elkaar samenwerken aan de beste producten voor onze merken Purple Pride, Green Diamonds, SweetPoint, PapriCo en Prominent.

Wil jij bijdragen aan de meest verse groente op het bord van miljoenen consumenten? Dat kan in de teelt, maar ook in tal van andere functies; van techneut tot energie-inkoper. Zie jij je toekomst binnen een teeltbedrijf? Kijk dan eens of er een vacature is bij jou in de buurt.

onze
merken

onze merken

functie-
profielen

angelique

Bij Growers United kun je kiezen voor een functie bij een van onze telers, in het verpakkingscentrum, bij ons kennis- of innovatiecentrum of als specialist op het hoofdkantoor. Growers United staat voor een goede balans tussen hard werken, plezier en gezelligheid.