functieprofielen

Verschillende afdelingen

Bij Growers United kun je kiezen voor een functie bij een van onze telers, in het verpakkingscentrum, bij ons kennis- of innovatiecentrum of als specialist op het hoofdkantoor. Growers United staat voor een goede balans tussen hard werken, plezier en gezelligheid.

sorteren
en verpakken

Het is fijn werken in ons nieuwe pand langs de A20. Met veel daglicht, ruimte en een gezellige brasserie. Met het volledige geautomatiseerde order- en verpakkingssysteem verwerkt het team in korte tijd kleine en grote bestellingen. Onze logistieke medewerkers, medewerkers fust&inslag, technische monteurs, machine operators en teamleiders zorgen er met elkaar voor dat het proces gladjes verloopt. Echt teamwork dus! Dankzij nieuwe technologieën en automatisering kunnen we niet sneller aan de wensen van retailers, groothandels en andere klanten voldoen.

De rol van Growers United is om de aangesloten telers optimaal te kunnen laten ondernemen. Hun bedrijven moeten ‘the best in class’ zijn en blijven. Onze specialisten van Growers United zorgen voor kennisontwikkeling en ondersteuning op het gebied van kwaliteit, HR, duurzame oplossingen, financiën, business development, juridische zaken en bijvoorbeeld ICT.

ondernemende
telers

kennis
en support

marketing
en sales
Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van de meest optimale verkoopresultaten. Als team heb je voelsprieten in de markt en je weet dus precies wat er speelt. Je bent bezig met het onderhouden van je klantennetwerk het monitoren van termijncontracten en de onderhandelingen hierover. Ook denk je na over concepten, trademarketing en communicatie richting de specifieke productgroepen.


Vijftig telers, echte familiebedrijven. Onze specialisten op het gebied van teelt en arbeid zorgen iedere dag samen met onze flexkrachten in belichte en onbelichte teelt voor onze verse groente.
Onze producten worden geteeld in verschillende delen van Nederland en zelfs over de grens in het buitenland.

ondernemende
telers

teelt