waar staan wij voor

waar staan
wij voor

waar staan we voor?

Growers United vindt dat verse groenten van de beste kwaliteit voor iedereen toegankelijk zouden moeten zijn. Met 600 ha is Growers United een van de grotere spelers in de productie, verpakken en verkoop van vruchtgroenten in Europa. Wij zijn een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring, waar iedere dag keihard wordt gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant: ‘Good food in good hands’. Daar staan wij voor!

ondernemende
telers

Voor onze medewerkers willen wij een veilige en gezonde werkomgeving, met ruimte voor groei. Zodat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat.

healthy
people

180

medewerkers

56

telers

600

hectare

170

vrachtwagens per dag

groeien bij
growers united

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij kunt groeien binnen onze organisatie. Op die plek waar jij het beste tot je recht komt. Wil je een opleiding volgen of een nieuwe stap in je carrière maken? Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke groeipad.

ondernemende
telers

Samenwerken heeft Growers United hoog in het vaandel staan. Want groei bereiken we samen, dat weten wij zeker! Ben je daadkrachtig, oplossingsgericht en betrouwbaar en hou je van gezelligheid op zijn tijd, dan pas jij zeker bij ons.

pas jij
bij ons