zie jij in iedere technische storing een uitdaging?

Heb jij gevoel voor techniek? En ga jij geen uitdaging uit de weg? Maak kennis met Growers United, een coöperatie van familiebedrijven, waar iedere dag miljoenen tomaten, paprika’s, aubergines en komkommers verpakt worden.

Verse groenten van de beste kwaliteit die onze telers net geoogst hebben en zo snel mogelijk bij de consument op het bord moeten liggen.

Een mooie uitdaging toch? Solliciteer direct op een van onze technische vacatures in onze verpakkingscentra.

Werken met verse producten betekent dynamiek. De aanvoer en kwaliteit van het product is geen dag hetzelfde. Eén ding is zeker, de klant moet altijd op tijd beleverd worden. En daar speel jij een belangrijke rol in. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de logistieke systemen voor de aan- en afvoer van kratten en de inpaklijnen probleemloos draaien.

In geval van storingen moeten deze zo snel mogelijk worden opgelost. Zeker in het hoogseizoen, omdat we dan de maximale verpakkingscapaciteit nodig hebben. Zodra de druk eraf is in het laagseizoen, heb je de ruimte om processen te verbeteren.

dé uitdaging
die je zoekt

De productielijnen zijn uitgerust met machines om te vullen, verpakken en etiketteren. PLC-systemen sturen de lijnen aan, die op hun beurt weer verbonden zijn aan een overkoepelend VLC-systeem. Het machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard.

Vind jij dit ook een mooie uitdaging? En wil jij eraan bijdragen om het verpakkingsproces soepel te laten verlopen? Klik dan op een van de technische vacatures hieronder en solliciteer direct.

vacature onderhoudsmonteur

Een aantal van je werkzaamheden is:

 • uitvoeren van onderhoud;
 • onderhoudsplannen maken;
 • aanpassingen doen in de PLC-software;
 • procesverbeteringen aanbrengen.

vacature storingsmonteur

Een aantal van je werkzaamheden is:

 • detecteren en verhelpen van storingen;
 • aanpassingen doen in de PLC-software;
 • installaties repareren;
 • procesverbeteringen aanbrengen.

vacature allround monteur

Een aantal van je werkzaamheden is:

 • detecteren en verhelpen van storingen;
 • uitvoeren van onderhoud;
 • procesverbeteringen inbrengen.
 • onderhoud aan het gebouw, het intern transport en het logistieke systeem.

Voor deze drie vacatures geldt een salaris vanaf € 3.200 bruto p/m, gebaseerd op een 40-urige werkweek. Je werkt in een tweeploegendienst en krijgt 25 vakantiedagen.

waarom werken
bij growers united


Growers United speelt voortdurend in op klantvragen. Dit betekent dat we blijven innoveren en investeren in het verder mechaniseren, automatiseren en robotiseren van het verpakkingsproces. Zo leer je steeds weer te werken met nieuwe systemen en nieuwe apparatuur. En blijf je jezelf dus ontwikkelen.

Het is voor ons vooral belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek, of voor mechanica en PLC-techniek. Mis je kennis of vaardigheden? Dan kun je alsnog solliciteren op een van onze technische vacatures. We bieden jou graag een opleiding aan, zodat je je benodigde skills en technieken snel eigen maakt. Net zoals Ali en Ricardo hebben gedaan:

Antonio is bij Growers United gestart als fustcoördinator. Toen bekend werd dat hij een technische achtergrond in de utiliteit had en veel gevoel voor elektriciteit heeft, is hem een baan aangeboden als onderhoudsmonteur. “In iets meer dan een jaar heb ik mij ontwikkeld tot volwaardig onderhoudsmonteur. Ik word nu zelfs vrijgemaakt om collega’s op te leiden. Binnenkort start ik met een cursus lassen.”

Antonio Campos
onderhoudsmonteur

Ricardo Muilwijk storingsmonteur


Ricardo had als logistiek medewerker altijd al interesse in techniek. “Ik heb via Growers United een opleiding gedaan en werk nu als storingsmonteur in het verpakkingscentrum in De Lier.”

solliciteer direct!

Wil jij ook werken in de dynamische wereld van vers en jezelf blijven ontwikkelen op het gebied van techniek? Solliciteer dan op een van onze vacatures bij onze technische dienst.

Voor de leukste vacatures in techniek in Westland en Zwaagdijk