Welk type ben jij

De
aanvoerder

Ben jij een ‘aanvoerder’, dan neem je snel het voortouw als er iets georganiseerd moet worden. Je hebt leidinggevende capaciteiten en vindt het leuk om in een team te werken.

ondernemende
telers

Ben jij meer een ‘onderzoeker’, dan ga je niet over één nacht ijs. Puzzel jij graag net zo lang tot je dé ultieme oplossing hebt voor een probleem? En bereid je je heel nauwkeurig voor voordat je ergens mee aan de slag gaat, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Onderzoeker

Ondernemer

Gefeliciteerd, wij houden van ondernemende types. Als ondernemer wil je altijd meer en beter. Je bent een kopman en neemt vaak het voortouw. Tegelijkertijd laat je veel over aan specialisten en aanvoerders binnen je ploeg. Als ‘ondernemer’ heb je een start-up mentaliteit en weet je dat je door samen te werken verder komt.

ondernemende
telers

Gefeliciteerd, je bent een ‘verbinder’, oftewel iemand die sociaal is en graag samenwerkt. Samenwerking zit in de genen van onze telers; dat heeft ons al ver gebracht. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een verbinder ons verder kan brengen. De eigenschappen van een verbinder passen dan ook perfect binnen onze organisatie! 

Verbinder

Specialist

Gefeliciteerd, jij bent een specialist. Als specialist weet jij veel van je vakgebied. Aan de specialist kun je de gekste vragen stellen en je krijgt altijd antwoord. Een specialist is nooit klaar, want elk vakgebied in de tuinbouw blijft zich ontwikkelen. Binnen onze organisatie hebben wij specialisten